Gunilla, det är jag det, med 54 års livserfarenhet. Född och uppvuxen i Göteborgsområdet men bor numera utanför Borås, närmare bestämt i Hedared, en naturskön plats med härlig energi. Jag var tidigt intresserad och nyfiken på örter och naturliga läkemetoder. I början av 1980-talet blev jag sjuk och rekommenderades av en vän att ta behandling med Polaritetsterapi. Det var en annorlunda och speciell upplevelse, kände genast att det här var något för mig. Dessutom var effekten av behandlingen så bra att mina besvär försvann på kort tid.

Detta väckte min nyfikenhet och så fort jag fick chansen gick jag de kurser som fanns. Det blev ganska många efter hand. Jag lärde mig utföra behandlingar, polaritetsyoga och genomgick en sju veckors utrensande polaritetsdiet som hade en mycket läkande effekt på min kropp.

Polaritetsterapi är en behandlingsform som vandrat rakt in i mitt hjärta och har blivit ett sätt att leva. Det handlar om energi, den energi som finns inom och runtomkring oss, i den mat vi äter, de tankar vi tänker och de känslor som berör oss. En strävan att uppnå balans på alla tänkbara nivåer.

Jag har arbetat med Polaritetsterapi i många år men slutar ändå aldrig att förvånas av den kraftfulla effekt en behandling ofta ger. Den påverkar oss fysiskt, känslomässigt, mentalt och andligt och berör på en mycket djup nivå.

Det senaste året har jag arbetat med översättning av boken Polaritetsterapi – Läka med Livsenergi. Det är en grundläggande bok om Polaritetsterapi fylld med utförliga instruktioner och illustrationer om behandlingar, kostråd och hur man utför polaritetsyoga. Denna bok kommer att vara en grund och kursmaterial i den utbildning i Polaritetsterapi som jag kommer att starta inom kort. En fristående introduktionskurs på tre dagar kommer till hösten 2016. Denna kan man sedan bygga på med ytterligare sju kurstillfällen för att bli certifierad Polaritetsterapeut.

På min hemsida www.lakekraften.se hittar du mer information

Kontakt:

info@lakekraften.se

mobil: 0720 103538

Om du har frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta mig.

 

Hoppas vi hörs...

Gunilla

 Hjärta