Hej och välkommen till mig.

Jag heter Ann-Catrin Skogshjärta Gren, är 60 år och både mamma och mormor. Jag är född i värmländska Karlstad. Min uppväxt med somrarna ute på Vänern och öarna har präglat mig till att känna enhet och kärlek till naturen med berg, skogar, vatten och alla som lever där. Jag var högkänslig, inkännande och séende redan som barn.

Min andliga resa som vuxen började för trettio år sedan då jag fick besök av småfolk i naturen och mina händer blev mycket varma. Jag visste inte vad jag skulle tro om min upplevelse just då, men den var så stark och den väckte upp min slumrande medialitet. En dag blev jag inbjuden att vara med som deltagare i en healinggrupp som sände healing på distans. Det här var första gången som jag kom i kontakt med att sända/vara en kanal för healing. Vad som förvånade mig var att jag "tog in" personen, såg vad som felades och kunde se och beskriva vad som hände. Det här väckte verkligen mitt intresse och sen dess har helande varit den röda tråden i mitt liv, mitt sökande och mitt arbete.

År av sökande följde med kurser i andlig och personlig utveckling bl.a. till friskvårdskonsulent, reikimaster/lärare, mediumutveckling, psykokinesiologi, kinesiologi, och jag arbetade med helande behandlingar och medial vägledning, kanaliserade budskap från andliga mästare och målade andliga porträtt. Mitt sökande innebar också att jag bosatte mig uti den värmländska naturen.

Idag är jag verksam som andligt medium, healer, konstnär och tacksam över att få vara en kanal för den universella kärleken. Jag målar psychic & spiritual art, bl.a. själsporträtt och änglar, målningar med budskap och bor på en gård i Finnskogen, nordvästra Värmland.

Jag håller kurser i andligt och intuitivt måleri, andlig utveckling och bjuder in till "Moder Jord - Sommarretreat" till sommaren.

Min guide uttrycker sig klokt och enkelt. Hans ord väcker tankar och léenden.

"Vill du ha en vän så var en vän", säger han. Ja, varför krångla till det, tänker jag. 

Titta gärna in på mina hemsidor: MediumArt och MyLoveArt

Mailadress: mediumart.anncatrin@gmail.com 

Bokningstelefon:073-8965997 - medial vägledning, healing mm.

 

Min grupp på Facebook 

 

 

Jag önskar dig kärlek och ljus på din väg i livet

Ljuskramar HjärtaKärlek

Ann-Catrin Skogshjärta